top of page

Persbericht Sax-a-Lot & Brasspack (25 oktober NH-kerk Oosterhesselen)

Persbericht  BRASS en SAX

 

Brassensemble BrassPack en saxofoonensemble Sax-a-lot zijn een samenwerking aangegaan en dat leidt zondag 25 oktober aanstaande  tot een duo concert in de Nederlandse Hervormde kerk te Oosterhesselen. Vorige jaar traden de beide ensembles al op in Zwolle en dit jaar dus in uw buurt.

 

BrassPack is een koperensemble dat bestaat uit 7 blazers, die trompet, trombone en bastuba spelen. BrassPack kent een uitgebreid repertoire. Om met hun woorden te spreken “We spelen van alles. Alles wat onze toehoorders en wij leuk vinden. Van zeer ingetogen tot verschrikkelijke uitbundig, wij spelen het”. Van klassiek tot licht en alles met een knipoog. TV thema’s, musical, groovy jazz, noem maar op.

 

Sax-a-lot bestaat uit 13 saxofonisten uit zuid Drenthe, die eveneens een  breed repertoire kennen. Tango’s, Klassiek, lichte muziek, bekende en minder bekende stukken. Sax-a-lot staat onder leiding van saxofonist/dirigent Gerard Gerrits.

 

De ensembles zorgen voor een gezellige en sfeervolle muzikale middag, waarin ze elk hun eigen stijl zullen laten horen. De prachtige brassklanken af en toe doorspekt met een gezonde dosis humor.  13 saxofoons die samen klinken als fraaie orgel muziek. Dat zal ze zeker laten horen in een aantal mooie bewerkingen van nummers van Argentijnse componist Astor Piazzolla.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zondag 25 oktober naar Oosterhesselen. Het optreden vindt plaats in de Hervormde kerk, Geserweg 2 te Oosterhesselen. Aanvang 14.30 uur. De kerk is open om 14.00 uur. Entreeprijs € 7.50.

Voor meer informatie: Tineke Kuipers email: kuipers.tineke@kpnmail.nl. www.saxalot.nl

 

 

bottom of page