top of page

Deventer Sax Event 2013

Beste saxofonisten, 

 

 

Leuk nieuws! Op 2 november komt de grootste saxofoon ter wereld naar Deventer! Het gaat om de subcontrabassaxofoon van J'Elle Stainer. Het instrument is dit voorjaar gebouwd in Brazilië, toen verhuisd naar Milaan en op 2 november (als Noord-Europese primeur) in Deventer te zien! Heel bijzonder om te bewonderen en mee op de foto te gaan. 

 

Vind je het leuk om tijdens het event niet alleen te luisteren naar optredens en de markt te bezoeken, maar wil je ook zelf spelen? We hebben een mooi aanbod van negen verschillende workshops. De inschrijving is vanaf vandaag geopend! 

 

Naast de workshops, kun je ook deelnemen aan een prachtig slotstuk dat we met een zo groot mogelijke groep saxofonisten opvoeren tussen 18.00 en 19.00 uur. We spelen 'The Deventer Walk', gecomponeerd door Willy Bauweraerts. De bladmuziek kun je downloaden, zodat je al kunt repeteren. Je bent van harte welkom om mee te spelen.

 

Talenten die zich oriënteren op een vakopleiding aan een conservatorium, kunnen zich inschrijven voor een speciale Masterclass Saxofoon van het ArtEZ Conservatorium, op 1 november. Op onze site vind je informatie over het programma, de docenten en de aanmeldprocedure.

 

Kortom, ga snel naar www.deventersaxevent.nl en klik door naar 'programma 2013'. We zien jullie inschrijvingen voor de workshops en de masterclass graag tegemoet. Kaartjes voor het event kun je kopen via de Deventer Schouwburg: www.deventerschouwburg.nl. 

 

Tot ziens in Deventer! Nog een paar weken, we kijken ernaar uit!

 

Met vriendelijke groet,

Arjen van El, Iris van de Kamp

 

organisatie Deventer Sax Event

 

 

 

bottom of page